Les contradiccions del PP, al Consell de Menorca dic una cosa, al Parlament Balear en faig una altra

El President del Consell Insular de Menorca, el Sr. Tadeo, en el discurs de la diada reclamà més autogovern i millorar el maltractament a Menorca, mentre que al Parlament de les Illes Balears no fe res perquè això no sigui així.

El passat 17 de gener el Sr. Tadeo, President del Consell Insular de Menorca i diputat al Parlament de les Illes Balears, en l’Acte institucional del Consell Insular de Menorca, denunciava des del Teatre Principal de Maó que Menorca és una illa maltractada, que Menorca necessita un major autogovern, que el transport aeri continua sent un problema pels menorquins, entre altres coses. Des del PSM Més per Menorca trobem molt sorprenent aquestes declaracions fetes com a President del Consell Insular de Menorca, ja que com a diputat del Parlament de les illes Balears no ha protagonitzat cap intervenció en els dos anys i mig de legislatura. On és la feina feta per Menorca? On són les reclamacions al Govern de les Illes Balears? On són les preguntes realitzades sobre els diferents temes que preocupen als Menorquins?

El president Tadeo pot comptar amb el PSM Més per Menorca, per demanar més autogovern, majors comptetències i per presentar i aprovar propostes que millorin el maltractament de Menorca

El passat diumenge 19 de gener de 2013 el diari Menorca treia a la pàgina 9 quina era l’activitat dels polítics menorquins al Parlament de les Illes Balears. La informació publicada pel diari mostra que dificilment es millorarà el maltractament de Menorca amb aquesta activitat tant frenètica dels diputats menorquins del PP. Al analitzar aquestes dades sorprèn veure com del 8 diputats que té el PP menorquí al Parlament de les Illes Balears hi ha 6 diputats que no han fet cap sol·licitud de documentació e informació, 7 diputats que no han fet cap pregunta amb resposta escrita, 6 diputats que no han fet cap pregunta amb resposta oral en comissió i que 2 no han fet cap pregunta amb resposta oral al ple. Aquestes dades contrasten clarament amb les declaracions que contínuament fan els diputats del PP dient que ells són els que treballen per Menorca.

Tant el diputat Martí com la consellera Salord s’ofereixen per treballar conjuntament per tal que Menorca recuperi autogovern i millori el tractament, i començam proposant als diputats menorquins del PP no votin totes les lleis que presenta el PP i que van en el sentit de treure competències municpipals i insulars i recentralitzat-les al Govern de les Illes Balears. Cal recordar que al Parlament el Sr Tadeo ha votat contra de la residència per a malalts i familiars de Menorca vinculada a Son Espases, o contra la retirada dels expedients als directors Maó, o contra la demanda de cessió dels Quarters de l’Explanada per a ús social. Si realment els diputats menorquins del PP i el Sr Tadeo volen millorar l’autogovern i evitar el maltractament que pateix Menorca poden votar a favor de les proposicions que presenta el diputat Martí, que totes van encaminades a millorar la situació dels menorquins.

Els menorquinistes només esperam que tota la reivindicació del Sr. Tadeo no quedi amb el discurs (actuació) de la Diada en el magnífic escenari del Teatre Principal de Maó.