Les prospeccions són la pitjor promoció de Menorca

Atès que les reiterades peticions del Parlament de les Illes Balears i del Consell de Menorca, a més d’altres institucions, en el sentit de paralitzar els projectes petrolífers en marxa, així com de no autoritzar noves prospeccions, el PSM Més per Menorca presentarà una proposició no de llei al Congrés dels Diputats a través de Compromís i de Joan Baldoví per tal que s’insti al Govern de l’Estat a actuar d’acord amb la voluntat unànime manifestada al Consell i al Parlament.

En aquest sentit, els menorquinistes esperen que el vot dels diputats balears i menorquins sigui coherent amb el defensat a les institucions illenques. En cas de votar contra el que ha defensa Menorca i Balears, els instarà a dimitir.

La iniciativa del PSM Més per Menorca es presentarà la propera setmana en el registre d’entrada del Congrés dels Diputats.

Maite Salord i Nel Martí, consellera i diputat menorquinistes, lamenten la poca sensibilitat del Govern de l’Estat amb la voluntat expressada al Parlament i al Consell de Menorca, i amb la realitat ambiental i socioeconòmica de Menorca. “Tenir Menorca rodejada de prospeccions petrolíferes és la pitjor promoció turística que es pot fer de Menorca, com a destí turístic, com a Reserva de Biosfera i com a generadora de productes de qualitat.”