M. Jesús Bagur encapçala la llista a l'Ajuntament de Ciutadella

M. Jesús Bagur encapçala la llista a l'Ajuntament de Ciutadella

El PSM Més per Menorca ha ratificat aquest dimarts, en Assemblea, la candidatura a les eleccions municipals de Ciutadella que encapçalarà M. Jesús Bagur Benejam, actualment regidora de Medi Ambient i Disciplina Governativa al consistori.

Afiliats i simpatitzants han donat suport a una candidatura i llista amb moltes cares noves per a continuar fent feina per una Ciutadella més justa, verda i social. Una candidatura per pensar i avançar cap al futur.

L'actual regidora M. Jesús Bagur estarà acompanyada pel també regidor Pere Fiol Benejam i per un equip procedent d'àmbits com el medi ambientalisme, l'enginyeria, la docència i el món social format per Estefania Moll Cardona, Pepe Capella Pons, Sam Moll Bosch, Núria Pons Pons, Miquel Ametller Gomila, Rosa Jofre Guasch i Marga Torres Franco.

Després de dues legislatures al capdavant de l'Ajuntament de Ciutadella, el PSM Més per Menorca es presenta amb una candidatura nova, però amb la mateixa il·lusió i metodologia de treball proper i compromès amb la ciutat.

“Em fa molta il·lusió encapçalar la llista de PSM Més per Menorca i treballar amb l'equip de persones que m'acompanyen. La nostra idea és continuar fent feina per Ciutadella amb tota honestedat, rigor i transparència que ens caracteritza i mirar sempre cap al futur amb esperança i determinació”, ha declarat M. Jesús Bagur.