MENORCA per la CONVIVÈNCIA

ens sumam al manifest, i vos el feim arribar, per si voleu adherir-vos;

Hola a tots i a totes,

Com vos havíem comentat el moviment Menorca per la Convivència segueix el seu camí. Ara és el moment de passar a l’acció i començar la campanya per mostrar que és des dels valors democràtics i de convivència que volem construir dia a dia la Menorca que estimam.

MENORCA per la CONVIVÈNCIA
Per açò necessitam la vostra col·laboració per fer una crida a les xarxes socials mostrant que des dels diferents sectors de la societat menorquina es treballa per fer que els drets de les persones siguin un punt central en la nostra política. De moment, la campanya la centrarem en dos elements: el manifest i les fotos amb lemes.

Podeu trobar el manifest de la campanya a https://menorcaconvivencia.wordpress.com/

El podeu signar com a particulars o com entitats, si sou una entitat, seria interessant que la vostra entitat s’hi sumés, així com que el signessin els membres d’aquesta.

A partir de dijous, a més, començarem amb la difusió de les fotos de campanya amb lemes. Consisteix en que totes les persones possibles es facin una foto amb qualque lema de la campanya: es pot agafar qualcun dels lemes que proposam o cadascú pot personalitzar i crear el seu lema (en línia amb els proposats). És important penjar aquestes fotos a les xarxes socials a través de l’etiqueta #MenorcaConvivència. Nosaltres proposam els següents lemes (també els trobareu en format cartell al document PDF adjunt):

 

Perquè és igual a qui estimis, #MenorcaConvivència

Perquè les dones no ens hem de justificar, #MenorcaConvivència

Perquè Menorca és terra d’acollida, #MenorcaConvivència

Per la llengua pròpia de Menorca, #MenorcaConvivència

Perquè qui estima Menorca no la destrueix, #MenorcaConvivència

Per totes les conquestes socials, #MenorcaConvivència

Perquè tenim dret a governar-nos, en defensa de l’autogovern, #MenorcaConvivència

 

Així, seguint l’etiqueta #MenorcaConvivència per xarxes socials la gent podrà trobar totes les fotos de les persones que ja s’hagin afegit a la campanya!

Estaria bé, a més, que ens ajudéssiu a fer difusió d’aquesta campanya compartint manifest i les fotos! Entre totes i tots, farem que açò sigui un èxit!

 

Moltes gràcies!