Nel Martí: “El darrer decret és un nou cop d’estat a l’educació”

El diputat del PSM Més per Menorca ha mostrat el seu rebuig al decret aprovat per part del Govern Bauzá per imposar el TIL als centres on el seu claustre l’hagi rebutjat.

Bauzà, Camps i Estarellas

Nel Martí, diputat del PSM Més per Menorca, i a través del grup MÉS, va manifestar el seu rebuig al decret publicat al BOIB per tal d’imposar el TIL als centre educatius que l’han rebutjat. Martí ha assegurat que aquest decret “és un nou cop d’estat a l’educació de les illes”. El diputat menorquí ha continuat dient que “la consellera Camps i el president Bauzá imposen la seva doctrina en contra dels professors”.

Des del PSM Més per Menorca lamentem la “burla” del Govern cap al professorat i els centres escolars que, fins a tres vegades, han convocat als seus claustres per a, reiteradament, rebutjar el TIL imposat per part del govern del PP i de Bauzá.

Maite Salord, coordinadora i consellera del PSM Més per Menorca també ha assegurat que “Camps gestiona l’educació tota sola i en contra dels professors. Aquest darrer decret va en contra de la professionalitat i la independència dels centres educatius”. La coordinadora del PSM Més per Menorca també ha manifestat que “aquest decret l’únic que fa és seguir creant malestar i encalentir l’inici del nou curs escolar”.

“Mai l’educació de les Illes Balears s’havia governat a cop de decret. Un model educatiu imposat per decret és un model mort, sense futur i anti-educatiu”, ha finalitzat la consellera Salord.