Oriol Baradad, nou coordinador de l’agrupació local del PSM-Més per Menorca de Ciutadella

El militant Oriol Baradad ha estat escollit coordinador de l’agrupació local del PSM-Més per Menorca de Ciutadella. L’elecció de Baradad va ser ratificada dijous passat en la darrera assemblea mensual celebrada per la formació.

Baradad assumeix el càrrec en substitució de Joana Gomila, alcaldessa de Ciutadella i que fins ara simultaniejava les dos tasques. El nou coordinador es va afiliar al PSM l’any 2011, i des del 2012 és membre del Consell Executiu del partit. Durant la legislatura anterior (2015-2019) va ser regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Ciutadella.

En aquesta nova etapa com a coordinador de l’agrupació local del PSM-Més per Menorca de Ciutadella, Oriol Baradad comptarà amb el suport de Pepe Mascaró en la tasca de seguir posant el partit a disposició de la ciutat, figurant al capdavant de tota l’activitat de la formació pel que fa a convocatòries i gestió, així com en les tasques de coordinació amb altres agrupacions locals i de representació dins l’executiva del partit.