Posem fil a l’agulla en la renovació de l’enllumenat de Cales Piques i Pont d’en Gil, que suposarà un important estalvi energètic

El Departament de Manteniment i Millora de la via pública de l’Ajuntament de Ciutadella, que encapçala el regidor José López, del PSM-Més per Menorca, ha impulsat una actuació que suposarà un important estalvi energètic per a la ciutat.

Es tracta, concretament, de la renovació de la lluminària i tota la instal·lació elèctrica de l’avinguda de Cales Piques i Pont d’en Gil, a la urbanització de Cala’n Blanes, un projecte que és el resultat d’un conveni de col·laboració entre el Consorci de Residus de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella.

L’actuació, que compta amb un pressupost de 307.041,14€, suposarà la substitució de 56 punts de llum i una renovació completa de la instal·lació elèctrica en un zona que presentava uns importants dèficits tant per l’antiguitat dels elements com per l’elevat consum. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament es va optar per escollir aquesta àrea per dur a terme una actuació que s’executarà directament per part del Consorci.