S’aproven definitivament els estatuts i la creació del consorci Torrent d’Algendar

Aprovat inicialment a proposta del PSM quan M. Jesús Bagur era la regidora de Medi ambient.

 S’aproven definitivament els estatuts i la creació del consorci Torrent d’Algendar

El PSM Més per Menorca compromès amb la defensa i preservació del nostre entorn natural i cultural, vam creure fermament en la necessitat de crear el Consorci Torrent d’Algendar amb l’objectiu d’aconseguir una gestió comuna i unitària en aquesta zona tan valuosa del nostre territori, i mantenir el caire social i recreatiu de les embarcacions amarrades al torrent d’una manera ordenada i respectuosa amb l’entorn natural .

És per aquest motiu que el ple de dia 22 de desembre de 2022, a proposta de M. Jesús Bagur com a Regidora de Medi ambient de l’Ajuntament de Ciutadella, va aprovar inicialment el conveni del Torrent d’Algendar, i ha quedat aprovat definitivament al ple de dia 20 de juliol de 2023 els seus estatuts.

Per M. Jesús Bagur, portaveu del PSM més per Menorca a l’Ajuntament de Ciutadella: “és una prioritat l’aprovació d’aquest conveni, ja que valorem i volem preservar el patrimoni natural i cultural de Menorca així com ordenar i mantenir el caire social i recreatiu dels amarraments d’aquesta zona i per açò hem donat suport a aquesta proposta que vam iniciar a l’anterior mandat en què el PSM estava al capdavant de la institució municipal”.

El PP es va abstenir en l’aprovació d’aquest conveni quan estava a l’oposició i avui ho duu a aprovació. Ens n’alegram que hagin canviat de parer i duguin a aprovació aquesta proposta que quan el PSM estava al capdavant de la regidoria de medi ambient va iniciar i que tan necessari és per Ciutadella.

Notícies relacionades