Seguim treballant pel canvi a l’Ajuntament de Ciutadella i per un bon projecte de ciutat des de la feina en equip

la del face

 

El PSM Més per Menorca segueix fent feina per Ciutadella i ja treballam en l’elaboració de les línies que han de definir el model de ciutat i com gestionar a l’ajuntament sempre comptant amb la participació dels ciutadans haurà de ser escollit a les eleccions municipals del proper mes de maig.

El grup de feina de la candidatura de PSM Més per Menorca a l’Ajuntament de Ciutadella a les properes eleccions municipalssegueix treballant amb l’objectiu de fer balanç de la situació actual de l’Ajuntament de Ciutadella, dissenyant i establint les línies estratègiques i desenvolupant cadascuns dels projectes i propostes que formaran part del seu programa electoral.

Un dels principals objectius que s’ha marcat la candidatura és el d’identificar-se i transmetre que la feina i el treball en equip són una de les millors eines per a millorar Ciutadella. Per altra banda, també es proposa una política basada en la participació ciutadana, el ciutadà ha de poder dir com vol la ciutat però també s’hi ha de comprometre perquè aquesta ciutat sigui posible. L’equip de feina vol marcar-se un full de ruta per seguir per tal que el canvi a l’Ajuntament sigui real.

Aquest grup de feina està format per militants del PSM Més per Menorca, però sobre tot per un gran nombre de persones independents no afiliades a partits polítics i que provenen de diferents àmbits socials i de diferents sectors, i persones de Esquerra Republicana de Menorca. En aquest equip hi participen persones com Joan Febrer, Marta Marqués, Laura Anglada, Xec Vallori, Andreu Cardona, Jose López, Laura Riudavets, Pere Triay (ER-Menorca), Andreu Servera, Josep Coll, Oriol Baradad, Pere Pons, Esperança Pons, Anna Pons Sans i els actuals regidors a l’ajuntament de Ciutadella, Pepe Mascaró, Magí Muñóz, Joana Gomila i Josep Juaneda.