Agraïment al MAC (Moviment Actiu Ciutadellenc)

El passat dissabte dia 8 de març es va realitzar una jornada de portes obertes a Can Saura Miret, a Ciutadella. Aquesta jornada de portes obertes va ser organitzada per l’Ajuntament de Ciutadella i hi van col·laborar de forma molt activa el MAC (Moviment Actiu Ciutadellenc), l’Escola Municipal de Música i Dansa, la Biblioteca Pública de Ciutadella, l’Associació Yemaya, el Centre de Dansa Art en Moviment, l’Escola Municipal d’Arts plàstiques, l’Associació Son Circ i així com multitud d’artistes a títol individual que també van voler col·laborar d’una manera o altra amb aquesta jornada cultura.

Des del PSM Més per Menorca sabem que el MAC està fent molta feina per poder conservar Can Saura com un espai cultural, i sabem que de forma molt activa han estat ells els grans col·laboradors d’aquestes jornades de portes obertes que tenien com a finalitat apropar a tota la ciutadania aquest edifici tan emblemàtic, per tal que tothom pogués prendre consciència de la gran importància que suposa per a Ciutadella i per a Menorca conservar un espai com aquest com a espai cultural.

La jornada de portes obertes va ser un èxit. Des del PSM Més per Menorca volem agrair la feina que fa el MAC per tal de poder preservar Can Saura com un espai cultural i volem reiterar una vegada més que compartim i donem suport a totes les iniciatives que, com la que s’ha realitzat aquest cap de setmana, apropen la cultura a tota la ciutadania i reclamen que Can Saura sigui un espai d’ús cultural.

Des del PSM Més per Menorca també volem aprofitar per demanar a l’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella què continuï fent feina per tal que Can Saura pugui ser utilitzat com un espai cultural i així tota la ciutadania pugui gaudir d’aquest espai que tant ha costat aconseguir.

Grup Municipal de Ciutadella del PSM Més per Menorca