“Bauzá s’ha convertit en l’Esperanza Aguirre balear ja que desobeeix l’autoritat judicial”

Nel Martí: “Bauzá s’ha convertit en l’Esperanza Aguirre balear ja que desobeeix l’autoritat judicial”

El PSM Més per Menorca acusa a Núria Riera i José Ramón Bauzá d’un delicte d’insubmissió als tribunals ja que no acaten la sentència de nul·litat del TIL

El diputat menorquí del PSM Més per Menorca (Grup Parlamentari MÉS), Nel Martí, ha denunciat avui, arran de la carta enviada el passat dimarts per part de la Conselleria d’Educació a la qual es recomanava als centres educatius l’aplicació del projecte TIL, que la consellera Núria Riera i el president José Ramón Bauzá podrien estar cometent un delicte d’insubmissió als tribunals de justícia per no acatar la sentència de nul·litat del TIL, així com també els seus efectes, dictada per part del TSJIB.

Bauzá i Riera

Martí ha manifestat que el president del Govern, José Ramón Bauzá, “s’ha convertit en l’Esperanza Aguirre balear ja que desobeeix, fuig i es burla de l’autoritat judicial”. El diputat del PSM Més per Menorca ha anunciat que la seva formació posarà en coneixement del TSJIB i de la Fiscalia aquests fets.

El diputat ha lamentat que “en lloc de retirar el TIL i posar-se a reorganitzar el curs 2014-2015 per tal que l’alumnat no es vegi afectat per les sentències que anul·len el TIL i suspenen de forma immediata la seva aplicació, Bauzá continua la seva creuada contra un fantasma producte del seu deliri contra el català.”

En aquest sentit, Martí ha assegurat que “la confirmació de què és un fantasma és que les missives d’Educació s’envien sense signatura ni data”. “Bauzá ha polititzat i judicialitzat l’educació, com mai ningú ho havia fet, jugant amb el pa, el peix i la canya de pescar dels nostres fills”, ha conclòs el diputat del PSM Més per Menorca.

Martí ha finalitzat manifestant que “Núria Riera va camí de protagonitzar ‘TILtànic 2’, una versió sense argument amb l’únic propòsit de fer taquilla”.