Contra la Llei Mordassa

Concentració llei mordassa menorca - web
El Govern central actual no en té prou en treure drets, en reduir llibertats,  en  fer llistes negres, en criminalitzar tots els moviments de protesta, en dificultat l’accés a la justícia deixant de ser un dret igualitari per mor de l’ incrementant les taxes,  en desmuntar l’Estat el benestar, etcètera, sinó que ara s’ha tret de la màniga una llei per tancar-nos la boca. En un conjuntura de crisis com l’actual,  utilitzant la por i la mentida com estratègia central,utilitza l’eufemisme “seguretat” per qualsevol actuació que du a terme.

La Llei de Seguretat Ciutadana pretén criminalitzar la protesta i dissuadir a la població de manifestar el desacord amb les polítiques d’austeritat i les retallades que s’imposen des del govern com a solucions úniques per sortir de la crisi. Representa també una pèrdua de drets fonamentals com el dret a reunió i manifestació i el dret a la llibertat d’expressió. Sortirem aquest dissabte per mostrar el nostre rebuig a la reforma de la llei.
Amb la nova llei, protestar ens pot sortir molt car, la nostra ciutadania ens pot sortir molt cara. Tan cara que el preu és la pèrdua de drets fonamentals com el dret a reunió i manifestació o el dret a la llibertat d’expressió.
Es per això que us volem animar a assitiar a la concentració contra la llei mordassa el proper dissabte 14 de desembre a les 12h,  a la plaça de la constitució de maó, convocada per diferents moviments socials, polítics i sindicals.

CONTRA LA LLEI MORDASSA. MENORCA HA DESPERTAT! Mos sobren raons!

Manifest llei mordassa

el Vídeo de la convocatòria