Demanam la compareixença de la consellera d’Educació Núria Riera

Nel Martí, diputat menorquí, alerta que “estam davant acusacions molt greus de prevaricació i tràfic d’influències pronunciades pel ja ex director general d’Educació”

“Si es confirma que les acusacions de Deyá són certes, la consellera ha de dimitir”

El PSM Més per Menorca afirma que les declaracions efectuades per l’ex director general d’Educació Miquel Deyá, en relació a les causes que han motivat la seva dimissió aquesta setmana, són molt greus i contundents.

El diputat Martí

“Hem de desterrar l’amiguisme, el tràfic d’influències i la prevaricació de les nostres institucions. Ja tenim un ex president del Govern a la presó”. El diputat menorquí del PSM Més per Menorca, Nel Martí, exigeix la compareixença de la consellera d’Educació Núria Riera per conèixer la veritat sobre la dimissió del seu director general. “Si es confirmen les acusacions de Deyá, exigirem la seva dimissió”.

El PSM Més per Menorca considera que no és acceptable que una consellera i la directora del SOIB hagin pressionat al director general Deyá “per intentar col·locar a una persona que no complia els requisits generals i que està directament relacionada amb el Partit Popular. Són acusacions molt greus”.

En aquest sentit, el diputat menorquí alerta que “aquesta manera de fer no és nova en aquest Govern de Bauzá, ja ho varem veure en el cas dels inspectors i els intents per col·locar a determinades persones propers al PP al CEPs. Aquest Govern ja ha intentat emprar el sector públic com a instrument per afavorir al partit i les persones properes a ell”.

“Aquest cas és vergonyós, indigna a l’opinió pública i demostra un cop més que a la Conselleria d’Educació regna el descontrol i la mala gestió. És impossible que aquesta consellera sigui capaç de generar confiança”.