Demanam que es convoquin els Consells Escolars Municipals i Insular : el curs no ha començat amb normalitat

És hora de recuperar el diàleg a través, com a mínim, dels òrgans de participació educativa amb que comptam

El PSM Més per Menorca demana la convocatòria urgent dels Consells Escolars municipals i insular davant l’inici de curs escolar més convuls dels darrers temps que es recorden en el sistema educatiu.

Els menorquinistes demanen als equips de govern de les corporacions locals de Menorca, tant als ajuntaments com al Consell Insular de Menorca, que donin veu a la comunitat educativa i que convoquin per iniciativa pròpia els màxims òrgans de participació ciutadana en matèria educativa amb que compten, com són els respectius Consells Escolars.

En el cas del Consell Escolar de Menorca, instam la Consellera d’Educació, Maruja Baíllo, com a representant de la Conselleria d’Educació, a prendre la iniciativa per aconseguir el recolzament dels membres necessaris per demanar aquesta convocatòria i que, actuï, així, per començar a posar les bases per a un diàleg imprescindible en aquests moments. El Consell Insular de Menorca, com a òrgan màxim de govern de l’illa, no pot quedar al marge de la difícil situació que viuen els centres educatius de l’illa i s’ha de moure per reconduir-la.

Davant la manca de diàleg que ofereix el Govern de les Illes Balears amb el sector educatiu, el PSM Més per Menorca demana als representants polítics de les corporacions locals que actuïn amb un altre tarannà, que se situïn a l’alçada de les circumstàncies, i que obrin el debat al si de les institucions locals sobre la situació d’anormalitat que es viu a les escoles de Menorca.