Demanem al Govern del PP de José Ramón Bauzá que dialogui amb el sector educatiu

Maite Salord:”El Govern és intransigent, arrogant, i el principal obstacle per solucionar el conflicte educatiu”

Nel Martí: “El president Bauzá ha de dialogar amb la comunitat educativa perquè el curs 2014-2015 comenci amb normalitat”

El PSM Més per Menorca considera que el Govern del PP ha demostrat la seva intransigència i la seva arrogància en la mala gestió del conflicte educatiu. Els menorquinistes agraeixen la lluita del professor Jaume Sastre i la decisió de posar fi a la vaga de fam per continuar treballant per aconseguir una educació pública digna, de qualitat i inclusiva: “la fortalesa de Jaume Sastre posa en evidència la feblesa política, intel·lectual i moral del Govern del PP de Bauzá”.

Manifestació a Palma

Nel Martí lamenta el fet que “tenim un Govern intransigent, presidit per una persona que es nega a dialogar amb la comunitat educativa quan aquesta demana ser escoltada pel màxim representant del Govern”. I també el fet que “tenim un Govern arrogant que gaudeix demostrant el seu poder davant la comunitat educativa, ja que convoca els sindicats només quan Jaume Sastre decideix acabar la vaga de fam”.

La consellera i coordinadora del PSM Més per Menorca, Maite Salord, afirma: “entenem que la consellera d’Educació està amortitzada políticament. És el president Bauzá qui ha de fer el gest de dialogar amb els membres i amb els representants de la comunitat educativa per cercar solucions al conflicte que ha afectat el curs escolar que ara acaba”.

Finalment, Martí considera que l’estiu “és un bon moment per iniciar aquest diàleg, amb l’objectiu que l’inici del curs 2014-2015 sigui normal”. I conclou: “si el president Bauzá i el Govern del PP són incapaços d’aconseguir que el curs 2014-2015 comenci amb normalitat serà evident que el principal obstacle que impedeix solucionar el conflicte educatiu és el Govern del PP de José Ramón Bauzá”.