Donam suport a l’activista sahrauí Aminatu Haidar

El senador Pere Sampol es desplaça fins a l’aeroport de Lanzarote, on Haidar duu 17 dies en vaga de fam, per expressar-li el suport del nacionalisme progressista de les Illes Balears a les seves reivindicacions i a la lluita del poble sahrauí per la seva llibertat.
El senador del PSM-Entesa Nacionalista, Pere Sampol, s’ha traslladat avui a l’aeroport de Lanzarote (Illes Canàries) per donar suport a l’activista sahrauí a favor dels drets humans Aminatu Haidar, que duu 17 dies en vaga de fam.

Sampol s’ha reunit amb Haidar, a qui ha traslladat el suport i la solidaritat del nacionalisme progressista de les Illes Balears a les seves reivindicacions. L’activista sahrauí vol poder tornar a casa seva a Al-Aaiun (capital del Sàhara Occidental), d’on va ser arbitràriament expulsada pel Marroc amb la complicitat del Govern espanyol. Així mateix, el senador nacionalista ha expressat la solidaritat del PSM-EN amb la lluita del poble sahrauí per la seva llibertat.

Durant els darrers dies s’han succeït les mostres de suport a Aminatu Haidar per part d’activistes a favor dels drets humans i per part de ciutadans d’arreu del món solidaritzats amb la demanda d’Haidar de tornar a casa seva i amb la causa del poble sahrauí.