“El fantasma del TIL s’esfuma”

Nel Martí considera que la nova resolució “posa en evidència l’actuació autoritària del Govern en voler imposar un TIL no aprovat pels claustres” i insta l’Executiu a derogar el TIL

El PSM Més per Menorca (Grup MÉS) constata que “el fantasma del TIL s’esfuma”. El diputat Nel Martí afirma que el decret “era un miratge en el qual el PP es sentia reflectit, i ara s’ha esborrat. És temps de realisme i seny”.

imatge Mes - copia

La nova resolució aprovada avui “posa en evidència l’actuació autoritària del Govern en voler imposar el TIL no aprovat pels claustres, precepte que estableix la LOMQE”, explica Martí.

El PSM Més per Menorca (a través Grup MÉS) insta el Govern que assumeixi la seva responsabilitat, i derogui el decret TIL “per generar seguretat jurídica i estabilitat i confiança als centres”. Nel Martí afirma: “L’objectiu de millorar l’ensenyament, i amb ell les competències lingüístiques en anglès, castellà i català és evident i irrenunciable, i sempre ha format part de l’adn de les escoles de les Illes Balears. Ara és hora d’encetar un nou clima de diàleg per a una gran pacte educatiu”.