El PP rebutja al congrés la paralització de les prospeccions

Els diputats del PP al Congrés per les Illes Balears han votat avui en contra d’una proposta de resolució de Compromís per aturar les prospeccions petrolíferes entre les Illes Balears i el País Valencià. Segons els Menorquinistes : “els diputats del PP balear a Madrid han votat en contra dels interessos de les Illes Balears, i en contra de la voluntat unànime de la societat d’aquesta terra. És una autèntica vergonya. Si no saben defensar les nostres illes, val més que dimiteixin”.
L’excusa del PP és que no es podia votar per separat ela diferents punts de la proposta i amb la resta no hi podien estar d’acord, cosa que d’entrada en dubtam, ja que mil vegades tan al congrés o al parlament Balear, s’ha demanat votar per separat els punts d’una proposta, o fins hi tot,si això fos així, hagueren pogut estendre’s, votar a favor o, fins hi tot, presentar una d’alternativa amb aquest únic punt.
Com diu Maite Salord, ” els diputats del PP de les Illes  al carrer diuen no a les prospeccions i al Congrés voten sí, votant en contra de paralitzar-les. Credibilitat zero”

Nel Martí, hi ha afegit que, “Criden una cosa i en fan una altra. L’únic que ha intentat el PP és enganyar als ciutadans de les Illes, amb un clar objectiu electoralista i una manca absoluta de convicció. El diputat del PP de Menorca, que era a la manifestació a Ciutadella amb un cartellet blau dient “no a les prospeccions”, ha votat una altra vegada contra Menorca, i a favor de les prospeccions a la Mediterrània.

El PP rebutja al congrés la paralització de les prospeccions