“És vergonyós que el govern de Ciutadella, del PP, utilitzi la web municipal per mentir i atacar el PSM Més per Menorca com si fos la web del PP”

Per primera vegada, el PP utilitza la web municipal per remarcar que algú no va assistir a una reunió, sense esbrinar que no havia estat convocat correctament.

El passat divendres 21 de febrer apareixia a la web municipal de l’Ajuntament de Ciutadella, la següent notícia:
“El dijous 20 de febrer es va celebrar una nova Comissió d’Associacions de Vesins. Aquesta comissió de participació ciutadana es troba dins del marc del Projecte de Ciutat i és un clar punt de referència per detectar problemes i propiciar la recerca de solucions a aquelles qüestions d’índole urbanística, educativa, social, cultural… que plantegen els vesins del municipi.  En aquesta ocasió el regidor de Serveis i Turisme va facilitar informació sobre l’estat de les obres que actualment es desenvolupen en el municipi, així com les conclusions de la Comissió per al desenvolupament turístic. La regidora de Governació, Juana Mari Pons, per la seva banda, va comunicar les novetats de la nova Ordenança d’ocupació de la via pública. A part de representants de les associacions de vesins, la Comissió va comptar amb representants de l’oposició, excepte del PSM.”

Després de llegir la notícia al web, els regidors del PSM, sorpresos, van esbrinar per quin motiu no havien estat convocats a aquesta comissió i, avui han rebut la resposta, i una disculpa, comentant-nos que hi havia hagut un error amb els correus electrònics i no havíem estat convocats degudament, fet que  ja havia passat el passat mes de març de 2013.

Des del PSM Més per Menorca entenen que es pot produir un error en la convocatòria, més faltaria, i ho accepten. Ara el que no poden acceptar, de cap manera, és que l’equip de govern empri aquesta absència, sense esbrinar que ha passat, per atacar-nos públicament des del web de l’ajuntament.

Bep Juaneda ha comentat: “estic indignat per aquesta informació del web municipal, ja que  saben que ho han d’enviar al meu correu. Tot i açò, òbviament, puc acceptar que es produeixin errors, els errors són humans, ara, el que no puc entendre de cap manera és que surti així a la web de l’Ajuntament, abans de demanar que ha passat; i el pitjor encara, és que trobi la regidora de l’ajuntament l’endemà i em comenti, amb una ironia fora de lloc: “solo faltabais vosotros”.

Els menorquinistes recorden que, fins avui, mai s’havia posat l’assistència o no de les persones, ara, si es decideix informar als ciutadans d’aquest fet, suposam que per millorar la transparència, com a mínim, haurien de posar el motiu de la no assistència i que “no va ser altre que no van ser convocats”.

Des del PSM Més per Menorca, ja hem manifestat vàries vegades que la web municipal no és la web del PP, tot i que a vegades no ho sembli, i que ha de ser bàsicament una web d’informació, comunicació i gestió destinada als ciutadans, i en aquest sentit hem presentat vàries iniciatives per tal que s’ampliï la informació disponible pels ciutadans i per augmentar els tràmits que es poden realitzar electrònicament.

No obstant, en lloc de fer-la servir com una eina útil pels ciutadans, el govern del PP de Ciutadella se l’ha apropiada i l’utilitza com una eina partidista. El grup municipal del PSM Més per Menorca de Ciutadella considera que “és vergonyós i inacceptable, que s’utilitzi la web municipal per desprestigiar, a través de la mentida i la manipulació interessada, un partit polític que forma part de la corporació municipal i que representa una part dels ciutadellencs i ciutadellenques, que el van elegir”.

En aquest sentit, Joana Gomila, comenta que demanaran al ple del mes de març aclariments sobre: Quins són els criteris que es segueix per penjar la informació a la web municipal? Per quin motiu l’equip de govern no va demanar abans de penjar la notícia perquè el PSM no hi havia assistit? S’han preocupat els membres de l’equip de govern perquè els funcionaris tenguin les adreces de correu electrònic correctes perquè es pugui convocar a tots els membres? S’informarà a partir d’ara de totes les comissions i reunions i  dels membres absents i es penjarà la informació a la web municipal? S’indicarà per quin motiu? …

A més el PSM Més Per Menorca demanarà una rectificació al mateix web de l’ajuntament,en el que s’indiqui el motiu pel qual no va assistir el PSM Més Per Menorca a la comissió d’associacions de veïns.

Finalment volem recordar que, els representants del PSM Més per Menorca, sense dedicació, intenten sempre que és possible assistir a totes les reunions a les quals se’ls convoca i en cas de no poder-hi assistir es justifica la seva absència.

Us adjuntam una  captura de pantalla de la web municipal i l’adreça on es pot trobar la notícia

Web Aj, ciutadella pàgina d'inici
Captura imatge noticia web Ajuntament Ciutadella