El PSM aposta per recuperar un espai verd, La Ponderosa, a Santandria per el gaudi de la ciutadania

El PSM aposta per recuperar un espai verd, La Ponderosa, a Santandria per el gaudi de la ciutadania

El grup municipal del PSM Més per Menorca, de forma conjunta amb PSOE i Ciutadella Endavant, presentam al plenari d'aquest mes d'abril una moció per a instar a l'equip de govern a convertir la zona verda de La Ponderosa en una zona lliure de cotxes i per al gaudi de la ciutadania i visitants.

A la legislatura anterior, l'Ajuntament de Ciutadella va comprar la zona verda a la Platja de Santandria, per posar a disposició de la ciutadania un nou espai verd públic, com a zona de jocs i ombra pel gaudi de tots els vesins i vesines de Ciutadella.

El PSM Més per Menorca aposta per recuperar espais perquè els nostres infants puguin jugar en espais exteriors i verds i que les famílies puguin gaudir d'aquestes zones, com és la de la Ponderosa a Santandria. Veiem amb preocupació que l'equip de govern del PP vulgui posar aparcaments en aquest espai verd, un ús no compatible amb una zona de jocs dels fillets i filetes i d'una zona de taules i bancs.

El PSM Més per Menorca ha demanat tenir accés al projecte corresponent a aquesta zona per saber quines són les intencions de l'equip de govern del PP. I ha obtingut un plànol esquemàtic, sense cap projecte redactat ni aprovat, i on es preveia dedicar una part d'aquesta zona verda a aparcaments.

El PSM Més per Menorca reitera el seu compromís amb la preservació d'espais verds a la ciutat, destinats a l'oci infantil i familiar. En aquest sentit, si és necessari ampliar els aparcaments, s'han de buscar alternatives més adients. I per aquest motiu presentam aquesta moció conjunta al ple municipal.

Notícies relacionades