El PSM Més per Menorca insta a Joana Mari Camps a arxivar i anul·lar l’expedient sancionador contra els directors de Maó

El PSM Més per Menorca insta a Joana Maria Camps a arxivar i anul·lar l’expedient sancionador contra els directors de Maó, així com restituir les seves vuncions i el sou perdut durant els mesos de cessament.

El diputat del PSM Més per Menorca, Nel Martí, ha presentat una esmena al Parlament de les Illes Balears per ser debatuda dimarts que ve reclamant la restitució i arxiu de l’expedient sancionador.

Per a Nel Martí, diputat menorquista, l’expedient als directors de Maó és injustificat, discrecional i repressor, que suposa un obstacle per a la negociació i el diàleg. És un expedient polític, iniciat únicament i exclusiva a instàncies polítiques i no tècniques, que ha afectat als directors menorquins per una qüestió de calendari, i que l’únic que pretenia era reprimir qüalsevol qüestionament del TIL.

Suport i adhesió a la manifestació contra el TIL

Per altra banda, Maite Salord, coordinadora del PSM Més per Menorca ha comunicat que els menorquinistes donen suport a la manifestació de diumenge dia 29 contra el TIL, i anima als ciutadans a participar-hi per a reclamar una educació de qualitat, estable i accessible per a tothom.