El regidor menorquinista demanarà la convocatòria d’un ple extraordinari

El regidor del PSM-Verds de Sant Lluís demana al Conseller de Mobilitat que s’impliqui en el caso circulatori creat a Sant Lluís

El col·lapse de trànsit creat a l’avinguda de sa Pau de Sant Lluís, amb un increment de vehicles i d’anades i vingudes, en prohibir els girs a l’esquerra, ha arribat a un punt de gravetat que, des del PSM-Verds demanen la intervenció del conseller de mobilitat, senyor Luís Alejandre, perquè el caos afecta l’accés a les carreteres de la costa sud de Sant Lluís.

En aquest sentit, cal recordar que es tracta d’un sector de la costa on s’hi aglomera una gran part del turisme que visita l’illa de Menorca (S’Algar, Alcalfar, Punta Prima, Son Ganxo, Biniancolla, Torret, Binisafúller, Binibèquer Nou, Binibèquer Vell, es Cap d’en Font), sectors que, en aquests mesos de l’any, tenen una gran afluència turística, turistes que han de passar per força per l’avinguda. És per això que el regidor Remi Lora considera que “és també responsabilitat del Conseller de Mobilitat del CIM, qui fins ara no s’ha manifestat al respecte.”

Així, amb aquesta remodelació de l’avinguda, s’ha creat un embut a la M-8, Maó – Sant Lluís, provocant que les rotondes d’entrada i sortida del poble vagin plenes de vehicles. S’ha creat un efecte de pressió damunt l’avinguda que no permet desembussar el tràfic, fet que provoca les retencions.

Finalment, davant la manca de reacció de l’equip de govern del PP a l’ajuntament de Sant Lluís i la gravetat de la situació, el regidor del PSM-Verds, Remi Lora, demanarà la convocatòria d’un ple extraordinari: “No podem continuar amb aquesta situació caòtica al municipi. L’equip de govern del PP no es pot amagar i treure excuses.” Així mateix, ha demanat sobre el cost de pintar i despintar els senyals i sobre el cost de l’estudi de mobilitat, qui ha realitzat l’esmentat estudi i quins tècnics hi han participat.