Enlloc de resoldre els problemes de circulació l’Ajuntament de Maó en crea de nous

Volem fer públic el nostre suport al sector del taxi davant els canvis introduïts de manera unilateral per la regidoria de mobilitat a la plaça de l’Esplanada. Els canvis introduïts durant les vacances de Nadal sense cap mena de planificació són clarament discriminatoris cap aquest sector ja que desplacen la parada de taxis a una zona poc accessible que no reuneix les condicions necessàries per exercir l’activitat amb dignitat. La nova parada per no tenir no té ni tan sols una voravia. Tampoc té la suficient visibilitat. És fins i tot perillosa pels passatgers.

Consideram que el sector del taxi és una peça clau de tot sistema de mobilitat també a la ciutat de Maó. El taxi és un sector especialment important pel sector turístic – que aquest ajuntament sempre ha dit que es prioritari. La imatge que ofereix la nova parada va en detriment de la imatge de qualitat i bon servei que la ciutat vol oferir. És un nyap més que només fa que posar pals a la roda a un sector prou afectat per la crisi.

Ja està bé que l’ajuntament de Maó, i molt especialment el seu regidor de mobilitat, faci i desfaci en temes de mobilitat sense ni el consens ciutadà necessari ni els estudis pertinents. Darrera la imatge d’hiperactivitat que es vol transmetre, s’hi amaga una clamorosa incompetència i una prepotència preocupant. Enlloc de resoldre els problemes de circulació se’n creen de nous.

Aprofitam l’avinentesa per demanar un major suport des de l’Ajuntament i el Consell al sector del taxi per incentivar i facilitar-ne l’ús. Les possibilitats de creixement del sector del taxi són molt grans si ho comparem amb l’ús que se’n fa altres països europeus.

Al blog de PSM Maó.