Èxit a l'assemblea ordinària del PSM Més per Menorca

Èxit a l'assemblea ordinària del PSM Més per Menorca

L'Assemblea Ordinària del PSM Més per Menorca, celebrada el 16 de desembre a l'IES Biel Martí de Ferreries, ha estat un èxit marcat per la germanor i les importants decisions sobre els pressupostos del partit.

 

En un ambient de col·laboració i participació, els membres del partit van aprovar els pressupostos amb un consens notable. La trobada, centrada en temes financers i estratègics, va culminar amb un piscolabis que va reforçar la cohesió i el companyerisme entre els membres.

 

Les dues principals inversions destacades en els pressupostos revelen la visió de futur del PSM Més per Menorca. En primer lloc, es destaca una renovació integral de la imatge del partit, incloent-hi el logo i altres elements visuals. Aquesta actualització reflecteix el compromís del partit amb la modernitat i la comunicació efectiva amb la ciutadania.

 

Un altre punt destacat dels pressupostos és la inversió per a la digitalització de l'arxiu del partit. Amb el 2027 marcant el 50è aniversari del PSM com a partit polític, aquesta iniciativa ressalta el compromís de preservar la història i la memòria del partit mitjançant la modernització i l'accessibilitat de la informació.

 

L'Assemblea Ordinària del PSM Més per Menorca ha estat un pas fonamental cap al futur del partit, subratllant la seva adaptabilitat i el compromís amb la transparència i la modernització.