Hem de sumar, hem de ser molts, hem de ser Més per Menorca!

Paella Estiuenca 2014
Després d’un hivern complicat, en molts sentits, arriba l’estiu! Açò no vol dir que s’acabin els problemes, ni que baixem la guàrdia, però sí que ens mereixem un alè!

Per açò hem organitzat un dinar pel proper 29 de juny, dia de Sant Pere, per trobar-nos tots i totes i espolsar les tensions acumulades. Sabem que al capvespre hi ha festa al port de Maó i pregó de les festes as Mercadal, però hi ha temps per tot, al migdia fer un poc de bulla ens vindrà bé. Perquè som molts i ho hem de fer saber. Perquè els nostres càrrecs públics no estan tot sols. Perquè la feina callada de cada poble és el crit de tots, perquè sí i perquè volem ser Més per Menorca!

Convidau a la gent que pensa i actua com nosaltres, a qui no participa de l’acció directa però que està compromès/a amb el seu poble. Hem de sumar, hem de ser molts, hem de ser MÉS!

Serà un dia de festa i sense compliments però ben organitzat, per això no deixeu d’apuntar-vos perquè us tinguem en compte. Si voleu participar del concurs d’ensalades ho heu de dir – almenys una per cada poble!- i veniu predisposats/des a fer bulla!