“Instam Educació a aturar la persecució als docents i a solucionar el conflicte”

Des de la formació menorquinista denunciam “l’obsessió malaltissa” de la Conselleria i lamentam que es vulgui controlar i atemorir els caps de departament dimitits.

Davant les noves actuacions de la Conselleria d’Educació per “investigar” si hi pot haver cap irregularitat que es pugui sancionar en les cartes de dimissió dels caps de departament dels centres educatius, el PSM Més per Menorca constata que la Conselleria manté tots els seus esforços en controlar, perseguir i atemorir als docents per tal que acatin cegament la disciplina del Govern, obviant els principis de professionalitat i independència amb la qual ha d’actuar, i el dret que els empara de renunciar un càrrec docent que havien assumit lliurement.

El diputat Nel Martí insta la Conselleria “a aturar la obsessió malaltissa de perseguir als docents, i a treballar per evitar el que ja sembla inevitable: que el curs 2013-2014 sigui un curs perdut per molts alumnes, en vàries matèries, degut a la implementació del TIL contra tota raó i contra tota la comunitat educativa”.

Martí lamenta l’actitud de la consellera: “en comptes de prendre mesures per apropar posicions i acabar amb un malestar que fa impossible la tasca educativa, la consellera Camps converteix qualsevol discrepància en un motiu de confrontació objecte d’expedient i sanció”.

La consellera Maite Salord afirma que: “amb aquesta actitud prepotent i poc dialogant, la consellera no fa més que atiar el conflicte en tost de solucionar-lo, que és la seva obligació. Quan hi ha 131 dimissions, el problema és greu. Molt greu. L’actitud de la Consellera Camps és irresponsable.