“La consellera Camps governa Educació sola i contra tothom”

Nel Martí li demanarà explicacions el proper dimarts al Parlament per les dimissions de directius i els nomenaments unilaterals a esquena dels interessats, com el cas de la nova directora de l’IES Berenguer d’Anoia

El Grup Parlamentari MÉS interpel·larà dimarts que ve al Parlament a la consellera d’Educació, Joana Maria Camps, sobre la política educativa del Govern i l’aplicació del TIL. El diputat Nel Martí ha avançat que demanarà explicacions a Camps, entre altres coses, sobre les dimissions en cascada de membres d’equips directius de centres educatius, i sobre els nomenaments per cobrir aquestes dimissions, que es produeixen de manera unilateral i a esquena dels interessats, com el cas de la nova directora de l’IES Berenguer d’Anoia, d’Inca, Ma. Antònia Caimari (que també havia dimitit del seu càrrec).

Martí lamenta que la Conselleria d’Educació hagi de recórrer als nomenaments extraordinaris (fora del procediment ordinari de docents que s’han format per a ser-ho, que han presentat un projecte i han estat recolzats per la seva comunitat escolar), i que nomeni de forma unilateral els directors per ocupar el càrrec que han abandonat altres docents que no volen assumir un qüestionat TIL.

El diputat menorquinista afirma: “Camps segueix dirigint i prenent decisions de forma totalment aïllada, sense parlar amb els equips directius, claustres i consells escolars afectats. Així és com la nova directora del centre afectat s’ha d’assabentar de la designació pel BOIB, i respondre a la designació via recurs o via silenci administratiu”.

Nel Martí constata: “Camps governa sola i contra tothom l’educació del país. Aquesta darrera actuació posa de manifest la incomunicació i l’aïllament en la qual es mou la Conselleria d’Educació, i que de no canviar portarà als alumnes d’aquest curs al major fracàs de la història”.