PSM Més per Menorca diu que la protesta és “un crit unànime” de rectificació al Govern

El PSM Més per Menorca ha afirmat que la massiva manifestació d’ahir a Maó suposa “un crit unànime de petició de rectificació del Govern del PP”, ja que mai s’havia produït una protesta d’aquestes magnituds en contra de les polítiques d’un executiu de les Illes Balears.

“Estem davant d’una manifestació històrica”, ha dit la consellera i coordinadora dels menorquinites, Maite Salord, que ha apuntat que la reflexió és saber què farà ara el Govern, si plantejarà un canvi en les seves polítiques o no.

En opinió de Salord, “avui hi ha d’haver una rectificació del Govern que suposi la retirada immediata del (decret de tractament integrat de llengües) TIL”. “S’ha de suspendre la seva aplicació per tornar al consens”, ha demanat.

Els menorquinistes consideren que per continuar amb la negociació que desbloquetgi la vaga indefinida de docents es necessita l’anul·lació dels expedients als tres directors de Maó i “la dimissió dels màxims responsables”.

A més, el diputat Nel Martí recorda que el seu grup parlamentari segueix treballant per impulsar al Parlament una moció de censura contra el Govern, com “un crit d’alarma”, davant el seu “immobilisme” i “autoritarisme”, especialment per la gestió del conflicte educatiu.