Puntualitzacions sobre la possible dimissió del Batlle de Ciutadella

Arran de la notícia apareguda a la premsa sobre la possible dimissió del batlle de Ciutadella, tot i no haver pogut posar-nos en contacte amb el batlle per confirmar o no la veracitat de la notícia abans de fer declaracions, i arran de la insistència dels mitjans de comunicació, des del PSM més per Menorca volem fer les següents puntualitzacions:
– Lamentam els fets ocorreguts als jocs del pla en el transcurs de les Festes de Sant Joan. Volem donar el condol a la família Núria Balcells i esperam que la resta d’accidentats es recuperin.
– No hem entrat a valorar, encara, els fets ocorreguts al pla, ni del desenvolupament de les festes, ni de qui és responsabilitat o no, ni dels dispositius de seguretat,ni res de res, perquè avui no és el moment, perquè necessitam escoltar a molta gent, i perquè estem davant d’un problema de múltiples causes, que des de fa anys arrossegam ,que necessiten la feina de tothom i que s’ha de tractar des de la globalitat. Sabem que és una feina dura i complicada, i que ara ja no es pot ajornar més. Hem de cercar d’una manera global implicant a tots els agents participants, policia, cavallers, comerciants, voluntaris, administracions, cossos de seguretat, etc. I per açò, coma moltes altres persones i entitats, col•laborarem per trobar sa millor solució possible.
– Dit açò, considerem que la gestió de l’equip de govern els dies posteriors a la festa, si son certes les notícies aparegudes en mitjans de comunicació relatives al tracte que s’ha donat des del govern municipal cap a la família de la víctima, no han estat prou adequades i, potser, hi ha mancat un toc d’humanitat en uns moments tan difícils.
– No obstant, aquets darrer fet mostra una vegada més la falta de comunicació entre els membres de l’equip de govern de l’ajuntament de Ciutadella, amb una gestió improvisada i sense coordinació, que ja s’ ha evidenciat, al llarg d’aquesta legislatura amb altres temes municipals com l’estació d’autobusos, teatre des Born, piscina municipal,cementiris, centre de dia, centre d’Alzheimer etc.

Tot i açò des del PSM Més per Menorca sempre respectam les decisions individuals de les persones i no entram a valorar la possible decisió de l’alcalde.