Més sobre Can Saura: Intervenció al Ple Extraordinàri i moció ús de l’estació marítima pels jutjats de Ciutadella.

Instam a negociar amb el GB i el Ministeri de Justícia l’ús de l’estació marítima pels jutjats de Ciutadella.

Can Saura cultural

Can Saura cultural

Des del PSM Més per Menorca hem registrat una moció a l’Ajuntament de Ciutadella on esmenta alguns dubtes respecte a la possibilitat de convertir Can Saura amb uns Jutjats, i a més, suggereix la possibilitat d’utilitzar l’antiga estació marítima, amb desús des de fa anys, com a seu dels jutjats.
És per això que, per un costat Instar a l’equip de govern a demanar per escrit al GB la seva conformitat per ubicar a Can Saura el jutjat i fer les modificacions necessàries perquè s’hi puguin ubicar i, per altre, mentre no es tengui una resposta concreta i clarificadora, Instam a l’equip de govern a paralitzar la firma del conveni amb el Ministeri de Justícia mentre no tinguem la conformitat del GB.

Can Saura i ús estació marítima jutjats

D’altra banda,Els grups municipals PSOE i PSM Més per Menorca a l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, van sol·licitar plenari urgent i extraordinari, per tractar el tema de Can Saura com equipament cultural, després de la notícia que va aparèixer per sorpresa a premsa i de la intenció de convertir Can Saura com equipament Judicial, contràriament el què se’ns havia informat i en la direcció que semblava que feia feina la regidoria de cultura.

Us adjuntam la Intervenció de la portaveu del PSM Més per Menorca al Ple extraordinari i urgent de dia 1 d’octubre de 2014, a petició PSM Més per Menorca i PSOE, per tractar el tema de Can Saura com equipament cultural.

Intervenció al PLE 1-10-2014

Audio primera intervenció:

Audio segona intervenció:

 

 

Download PDF

Un comentari a “Més sobre Can Saura: Intervenció al Ple Extraordinàri i moció ús de l’estació marítima pels jutjats de Ciutadella.

  1. Tenc molt clar que els jutjats han d’estar en un lloc relativament nou, on s’hi pogui aparcar facilment. No tenen perque desepereixer els existents, com a jutjats de lo laboral, per exemple, per tant veig bé lo de s’estació marítima per costos i per accesabilitat.

    Ten també molt clar que Menorca ha de viure d’es turisme cultural de tot l’any i es una triste llàstima que no hi hagi més activitat cultural que ho encengui; es molt trist que C’an Saura estigui tencat i no tengui una amortització cultural, sigui com a museu de qualsevol tipus com a sala d’exposicions. ES FUTUR ECONÒMIC DE MENORCA ES ES TURISME CULTURAL DE TOT S’ANY, que ès es turisme que deixa dublers. No fa falta anar gaire enfora, Barcelona, d’encians ha apostat per es turisme cultural es sa ciutat d’España més visitada; no tenim en Gaudí, però tenim una història com enclau estretegit en sa Mediterrània, que es s’enveja de qualsevol lloc del mon, per tot es tipus de cultures que al llarg del temps han passat per ca nostra, començant amb Menorca Talaiòtica, Romans, primers cristians, àrabs, reconqesta cristiana, assalt d’es turcs, fins arribar als francesos i anglesos, i el Palaus d’el casc antic de Ciutadella. ÀNIMS I FORÇA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *